Post by gendbirthsineshitch on Feb 21, 2022 7:28:36 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bob\u0027s World - Jungle Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bob\u0027s World - Jungle Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz sikkələr hack ▞▞▞
▞▞▞ Bob\u0027s World - Jungle Adventure 2022 version ▞▞▞
3 ay əvvəl mən bu proqramı alandan əvvəl hər şey gözəl idi, amma indi hər şey super parlaqdır. (məsələn, heç bir düyməyə belə basmıram və hərəkət etməyə başlayır, ya da üzməyə başlayır və siz geri qayıda bilmirsiniz və ya kərpiclər təsadüfi rəngə çevrilir. .. siyahı davam edir).Amma ümumilikdə oyun olduqca əyləncəlidir!
Oyun yaxşıdır. xoşuma gəlir. Amma 96-cı səviyyədə ilişib qalmışam... Davam etmək üçün heç bir yol yoxdur... Bəzi kərpiclər çatışmır... Zəhmət olmasa, bu səhvi düzəldin.
Oyun fantastikdir, amma bu oyunda ölsək, səviyyə yenidən başlayır və səviyyə məsafəsi arasında heç bir keçid məntəqəsi yoxdur😣
Mən artıq bütün səviyyələri bitirmişəm..amma 145-ci səviyyədə oynaya bilmirəm, dedilər ki, bir neçə gündən sonra səviyyəyə gələcək, indiyə qədər, demək olar ki, 1 aydır ki, o səviyyə oynaya bilməz..
Bu, yaxşı oyundur, lakin oyun oyunun ortasında dayandıqda və siz daim öləndə oynamaq çətindir! Onda çoxlu reklam var!!!!!
Superr
Mən bir dünyanın ortasında olardım ki, birdən bir proqram görünsün. Sadəcə mənim ölməyimə səbəb olan klikləmək üçün.
Bu oyun əyləncəlidir, lakin 23-cü səviyyədə 200 metrə tullanmaq çox uzundur, məncə, bu, həqiqətən çətin bir səhvdir
görə İşr
Dancing Road: Color Ball Run! Musiqi ngym
Oyun yaxşıdı amma reklamların sayı günü-gündən artır. Hər kliklə bir reklam var. Bu davam edərsə, tezliklə silinməli olacaq 😣
Oyun 127-ci səviyyəyə qədər əla idi. 100 yoxlama nöqtəsindən sonra növbəti platformaya keçmək üçün heç bir yol yoxdur. Zəhmət olmasa düzəldin
👍👍👍👍👍👍
Mən toxunduqda tullanma düyməsi cavab verə bilmir. gec tullanır. həmişə uğursuz oluram.
Bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur. Səviyyələr tez keçir. Bədbəxt olan yeganə şey reklamlardır.
çox pisdiy yükləməyin oyun donur
1 ulduz verə bilsəm, verərdim. Çox bəyəndim, amma sonradan oyunda müxtəlif səhvlər oldu, çünki bəzən tullanma düyməsini sıxırsınız, amma işləmir və o qədər çox reklam var.
Lütfən, 161-ci səviyyənin kilidini açın....və daha çox, birdən-birə 161-ci səviyyə son bir aydan etibarən tezliklə görünəcək, sizdən mümkün qədər tez növbəti səviyyənin kilidini açmağınızı xahiş edin. 161 və daha yuxarı səviyyədə oynamaq üçün həyəcanlanır. Sizdən cavab istəyirəm...
Gördüyüm reklam Nintendo tərəfindən hazırlanmış əsl mario oyununun Wii versiyası idi, bu yaxşı oyundur. Bunu heç oynamadım. (Super Mario Run demosu bundan daha yaxşı idi...)
Bu oyun reklamlar üçün Level Up videosundan çoxlu kliplərdən istifadə edir və müəllif hüququ ilə qorunan seriyadan bir çox personajın dizaynını götürür. Buna inanmırsınızsa, YouTube-da Level Up axtarın. Kanala gedin və Mario labirintdən necə qaçacaq? filmində güllə pullarını atmaq üçün baltaları vurmaq üçün ulduz alması klipinə baxın. Bu klip onların istifadə etdiyi eyni klipdir, smb1-dən gameover səsini çıxarır və pis oyun etmək üçün onu bir az dəyişdirir. Oyun hətta orijinal deyil - musiqini bir yana qoyaq.
super oyundu.esl usaqliq mariomuz.64den o terefe niye oyunlar gelmir?
Düşündüm ki, bu oyunu bəyənirəm, amma bu, məni dəli edir. Hədiyyə almaq üçün bir reklama dəfələrlə baxdığım zaman oyun donacaq, sonra açılacaq, sonra məni yola salacaq və ya mənə Bob dünyasının dayandığını söyləyəcək. Keçən dəfə ona 5 ulduz vermişdim, amma yaşadığım problemə görə üç ulduz verirəm. Bağışlayın.
Bob's World - Jungle Adventure Пригодницькі mub
Bu "oyun" üçün reklamlara nifrət edirəm, əgər bunu oyun adlandıra bilərsinizsə. Reklamlar sadəcə olaraq level up adlı bu animatordan oğurlanır. O, animasiyalarına çox iş qoyur ki, siz onları birbaşa oğurlayasınız? Və faktiki Mario oyunlarından görüntüləri oğurlayırsan. Ola bilsin ki, siz reklamları silib bəzilərini real oyunla düzəltməlisiniz. Nintendo müəllif hüquqlarına çox sərt yanaşır. Ona görə də məncə reklamları silməlisən.
Samsung S9 istifadəçiləri üçün əsəbi, lakin əyləncəli nostalji oyun. Atlama oxu çox sağdadır və hər dəfə Samsung S9 menyu düyməsini yuxarı qaldırır (Samsung menyu düyməsini kilidləmək üçün heç bir yol olmadığını söylədi) sizi oyundan və əsas ekrana aparır. Bir az da sola doğru tullanma düyməsi ilə bir versiya yarada bilərsiniz ki, bir dəfəlik bütün səviyyəni oynaya bilək. Bir problem olsaydı, mən bunu bütün gün hər gün oynayardım.
Mən rəyimi redaktə etdim və ona beş ulduz verdim. Mən həqiqətən bu oyunun əyləncəli olduğunu düşünürəm, amma lütfən, hit qutularını düzəldin. Bəzən bir qurbağanın və ya ilbizin üstünə tullananda onu öldürmək əvəzinə zərər görürəm.
Lütfən, mərhələ seçimini buraxın və ya çətin bir mərhələ satın alın, bəzi mərhələlər hamı üçün çox çətindir. Bir problemlə üzləşirəm ki, niyə 81-ci mərhələnin kilidini açmıram, başa düşə bilmirəm, xahiş edirəm, kilidini açın, mən bütün 80 səviyyəsini sildim, amma 81 açıq deyil, bu nədir kilidini açın, xahiş edirəm bu oyundan asılı olduğum bir şey edin
Bu oyun əladır, mən Super Mario bros oynayaraq böyümüşəm və bu eynidir, lakin nədənsə o, çökməyə davam edir. Bununla nə olduğuna əmin deyiləm.
Sevdiyim bir mario oyunu və ya fanmade oyunu tapa bilmədim, ona görə də bunu aldım. Amma birinci səviyyəni etdikdə... nifrət etdim. Bunun səbəbi, mən yükləmə ekranında olduğum üçün onu bitirmədim, amma yükləmək çox uzun çəkir, ona görə də bir az bezdiricidir
Yaxşı oyun, amma YouTube-dakı reklam məni çaşdırır. Görüntülər, biri oyuna oxşamır, ikincisi, görüntülər birbaşa YouTube-da Level UP-dan yıxılıb.
Darıığınız zaman oynamaq çox yaxşıdır Mən bu proqramı 90 ulduzla qiymətləndirməyi xoşlayıram Bob ilə oynamaq çox yaxşıdır
çox gözəl bir oyun
ÇOX ÇOX ELAN! Siz əslində oyunu oynamaqdan daha çox reklamlarla məşğul olursunuz. Oyun mənə köhnə məktəb Mario-nu xatırladır, sadəcə çoxlu reklam. Yəqin ki, tezliklə oyunu siləcək.
Yaxşı qrafika və cavabdehlik, yeganə şey reklamlardır, lakin o qədər də çox deyil.
Dəhşətli müəllif hüquqları pozuntusu, oyunun mario klonu olması bir yana, onların youtube-da qoyduğu reklamlara baxın, retro üslubda animasiyalar çəkən bir animatorun çəkdiyi youtube-dan oğurlanmış videodur, (səviyyəni yuxarı düşünün) və o Oyunun özü kimi heç bir şey deyil. Onlara aid olmayan bir video ilə yalançı reklam. SÖZ VERMƏYƏN, botu müsbət nəzərdən keçirmələri və davamlı olaraq yalvarmaları, bu oyunun 4 ulduzlu bir oyun olmadığı AÇIQLADI, oyundaxili reklamların miqdarı absurddur.
Oyun yaxşıdır. Ancaq sona çatmaq üçün bütün səylərim və vaxtım boşa gedəcək, çünki yalnız başlanğıcda 96 səviyyəsində bir səhv var. bəzi elementlər çatışmır. Ümid edirəm buna baxarsınız.
Bu oyun çox əyləncəlidir və asılılıq yaradır. Siz Mario, Princess, Peach və Yoshi kimi daha çox simvol əlavə etməlisiniz. Siz həmçinin bəzi səviyyələri daha çətinləşdirməlisiniz. Oyunu daha çətinləşdirmək üçün ona bombalar və sünbüllər əlavə etməyə çalışın.
Oyun qaydasındadır. Amma bu, əsas etibarilə Super Mario-nun sökülməsidir. Arzu edirəm ki, tərtibatçılar bununla bir az daha yaradıcı olsunlar.
Aysel Bobs
Nə vaxt bu oyunun reklamını görsəm, o, digər insanların məzmununu sındırır. İlk iki reklam sadəcə Yeni Super Mario oyunlarının modifikasiya edilmiş versiyalarını oynayan biri idi və gördüyüm son reklam real oyun idi, lakin Mario səs effektlərindən istifadə etdi. Bu da pisdir, çünki insanlar reklamı görəndə Mario səs effektlərinin bu oyundan olduğunu düşünürlər, amma elə deyil. Bunu dayandırmaq lazımdır.
Səviyyə 96-da siz gücdən istifadə etməlisiniz, ancaq ilk maneəni keçdiyiniz anda o, itəcək. Sanki qurban verməlisən. Ümid edirik ki, bu, bu səviyyədə problemi olanlara kömək edəcəkdir.
ÇOK GÜZEL ,😊🌸😊🌸
Uşaqlığımda bu oyundan həzz almışam, bu oyun yaxşıdır, amma tullanarkən .. pop-up reklamlar... çox bezdirici və fon musiqisi də bezdiricidir
Çox görəll oyundu mən 144 dəyəm
Bob's World - Jungle Adventure Äventyr jzre
Əyləncəlidir, lakin dayanmağa davam edir və sizi hər şeyi yenidən başlamağa vadar edir, bu oyunda pis səhvdir.
Bob's World - Jungle Adventure Pakikipagsapalaran jow
Bu oyunu indiyə qədər sevirəm .... bir növ məni uşaqlığıma qaytarır. Mario oynamağı sevirdim! Çox tövsiyə edərdim 👌
ATARI və NINTENDO ilə böyümüşəm, buna görə də mən bundan həzz alıram! Daha yeni versiyalarda zəhmət olmasa qrafika və oyunu mario ilə eyniləşdirməyə çalışın (mario nintendodan super nintendoya bənzər ardıcıllıqla), çünki nəhayət yoshi əldə etmək gözəl olardı.
Əla🙂🙃
96 nömrəli mərhələnizi yoxlayın.