Post by gendbirthsineshitch on Feb 21, 2022 7:25:33 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара многе драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Extreme Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
Одлична игра, али брзо постаје досадна
Верујем да је ова игра смешно скупа (наравно у гигабајтима) с обзиром на чињеницу да сама игра има само 68,89 мегабајта и да морам да избришем 1,01 гигабајта меморијског простора за игре да бих могао чак и да преузмем игру и наравно игру није доступна на Гоогле плаи игрицама за тренутну игру, тако да не могу да нађем начин да заобиђем ову ситуацију, а најгоре је то што је то једна од мојих омиљених игара
Игра је добра, али мислим да има много реклама
Sneki nije kuca na prodaju download games 2021
Ма графила је глупоооост.
Кад сам инсталирао мислио сам да је голо говно,ал није доста занимљива приметио сам да се цела мапа врти око 4 улице
Одлична игра али дали има проблема ако искључимо ви-фи због реклама
Добро, али додајте још аутомобила и модова у реду 🇵🇭
Drag Racing. 1.10.2. 100.000.000++ ... Checkers++ · Extreme Car Driving Simulator.
не знам зашто мој брат има соке лепу бољу верзију, а ја сам заглавио са старом. Проверавао сам ажурирања из дана у дан, али ништа се није појавило. Ја сам на Ксиаоми редми ноте8Т.
Лепо, али толико огласа
Рекао бих да је то један од најбољих симулатора вожње ............ Али једна ствар коју не разумем је како је ауто могао да лебди у слободном ваздуху ....... ..
Било је добро у 2017, али сада су дугмад превише осетљива и потребно је неко време да се учита 1 део мапе, а не користим стари иПхоне или стари Андроид
Али инвите И мултиплаиер не раде
То је тресх, али сам био доард
Ова игра је сјајна 😍😍 Желим више места, а чак и други аутомобили би требало да се крећу веома брзо као наш ауто и да све пролете. Стално бришем ово јер скоро завршавам са куповином аутомобила, а више аутомобила не може да чека друга ажурирања 👍👍👍
Extreme Car Driving Simulator Racing zvrj
Extreme Car Driving Simulator እሽቅድድም ppp
Extreme Car Driving Simulator Carreras yqdg
Звукови аутомобила нису реални. Додајте још аутомобила
Ова игра је била тако добра као пре 4 године, али сада буквално морате да видите рекламу сваки пут када играте
Програмер је сигурно ставио ликове у игру како би била интерактивнија и забавнија
Ово је лоша игра заувек, дајем јој 0 звездица 👎👎👎👎👎
Не могу да вратим ништа од свог пргреса који је требало да буде аутоматски сачуван на мом налогу за Гоогле Плаи игре. Никада нисам вратио свој напредак. Ова игра је такође изазвала проблеме са мојим прошлим уређајем и изазвала је оштећену датотеку и насумично би искључила ми.пхоне. Док се ово не поправи, моја оцена се НИКАДА неће променити
Препоруцујем
Јако лоше и заостаје и досадно
Igram igricu *Extreme car driving simulator* - YouTube
Једина ствар је да су огласи и све остало нестали
Молимо додајте још аутомобила и повећајте мапу само још неколико ажурирања постаће као форза хоризон 1,2,3,4
Провера пасоша за блокирање плз Ново ажурирање сезоне киша и облачно плажа сидесетц плз
Свиђа ми се стара верзија ове игре, нова верзија није набављена па сам вам дао само 2 звездице.
Свиђа ми се игра, али изазови зашто не можемо да изаберемо који ауто желимо да возимо за изазов, а не основни бесплатни аутомобил?
Бојан Станковић
Ова игра је веома јако јако јако јако јако добра, само морате да додате још ажурирања. Поново бих вам дао рецензије са 5 звездица
Овоме дајем 2 звездице јер је његова мапа веома мала и само аеродром можемо да посетимо, а он нема возача
Контроле
Могла је бити добра игра, али количина реклама потпуно уништава забаву ове игре. Има превише огласа. Смањите количину огласа или барем повећајте временски интервал између два огласа.
Гдје се налази суђење четири незнам гдје је помоћ
Одлицно
jagodica farbam nažalost drive car game tom. ... embrion Telemacos podsticaj Extreme Car Driving Simulator; Lol neuspjeh obim Zendaya,
Немојте да инсталирате ову огрицу јер је много глупа...стално излазе рекламе не мозес да победис у тест цар-у јер сваке секунде излазе глупе рекламе...теско се зарадјују кола, знас сваки цосак јер је много мали град и нема људи и то је веомаа глупо...!!!😈😈😈😈 И да друга кола поред мојих иду брзее!!😑😑😑😈
Заиста лепа игра, али требало би да укључите разумније мисије, али још увек вам дајем звездице
Cat Run - Kitty Cat Run Game Образовне dxa
Najzabavnija platformska trkačka igra danas je Extreme Car Driving Simulator. Ovo je jedna od najboljih platformskih trkačkih igara za
Поп Поп би горе оценио папани и цигани про
Није лосе али могло је јос боље
Игра је добра и неце.да се инсталира
Дајем 5 звездица и то је то
Игрица није моного лоса