Post by gendbirthsineshitch on Feb 21, 2022 7:22:30 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clash Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clash Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Clash Royale 2022 version ▞▞▞
Zka mi noce vec gr odprt pa mi pise da morm update pa negre
ŽIGA MA RAD SKUTO
Igra Boga
heker
Celi cajt te vun meče
Ta strateška igra je kopija njegovega brata Clash of Clans, od katerih je bila večina kartic recikliranih, vendar je zaradi razcveta Supercell ustvaril
O igri
Škoda, da mu ne morem dati 0 zvezdic. Igra je plačana za zmago, karte so neverjetno neuravnotežene do te mere, da ne morete izvajati kart, s katerimi želite igrati, ko niso v meta, igra ne registrira določenega vnosa in ko vstopite v tekmo, lahko t položite karte za nekaj sekund. Samo odstranite, vsekakor ni vredno, čeprav sem ga igral že skoraj 6 let.
kool kool kool kool !!!!!!
Precej zabavni načini iger Želim si, da bi lahko izbrali, katere želite igrati, ker mi je všeč touchdown draft, vendar ne vem, kdaj je, toda karte in povezovanje so res dobri, ta igra je super zabavna, priporočam, da jo prenesete, vendar je igranje zanič, ker Sem v areni 4 in igram turnir, kjer lahko ljudje izbirajo karte in zvezdni nivoji s karto ppl imajo loons in mege z zvezdno stopnjo, jaz pa sem v areni 4, torej kako daleč je to
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Boshqalar knbj
Bil sem arena 11 liga 4 ampak sem jo zbrisal
Clash Royale Chiến thuật ibf
najboljši zapravljavec časa, kar sem jih imel v zadnjem času, lahko se igraš s svojimi prijatelji in se lepo imej. Mislim, da jim ni treba delati nobenih popravkov in prepričan sem, da bi se veliko ljudi strinjalo z mano.
ker ste počasni!
Zelo zabavna igra, navdušile so me številne igre Supercell, vendar ima ta veliko strategije in sreče. Je zelo zabavna in dobra igra za mletje in sproščeno igranje.
Clash Royale रणनीति iwoz
Top brezplačne; Igre; osebnem računalniku; Strateške ... Pixel Gun 3D Battle Royale FPS Shooter FPS Heroes. Brezplačno ... Castle Clash: Guild Royale.
Ta igra mi je všeč, vendar ima preveč težav; To igro sem začel od začetka 3-krat! Po skoraj vsaki posodobitvi so me zagnali, od začetka do stopnje 10 ali boljše, da sem začel znova! Igranje vojn klanov danes.....zagnano sredi igre, dvakrat! Ena pozitivna stvar je, da mi je podpora vrnila račun, ko se je moj prenosnik zrušil! Kot sem rekel, mi je ta igra všeč, razen težav z igranjem, na primer mega knight je premočan ali igre s počasnim nalaganjem!
Šteka avtomatsko me je vrglo iz klana
Sama igra je dobra in v izkušnji resnično uživam. Za zmago vam ni nujno treba plačati, to je dobro ravnovesje med kakovostjo življenja in delom na višjih ravneh, in zdi se, da je ekipa razvijalcev res mar za svoj izdelek. Vendar pa se v zadnjem času, ko se posodobitve izpustijo, ne pojavijo vedno ob istem času, ko igra misli, da se pojavijo. Zato bi se morda želel igrati na dan posodobitve, igra me pozove k posodobitvi, vendar trgovina Play nima na voljo posodobitev. Manjša pritožba, a razočarana.
Čudovita igra, zabavna za igranje, a vem, kako za vraga priti iz groznega mesta. Mislim, kako lahko to popraviš in vem, da je to verjetno najmanjša tvoja skrb, vendar je skoraj nemogoče priti iz groznega mesta. Grem proti igralcem z višjo stopnjo in boljšimi kartami. Mislim, kako bi to popravili, a do takrat ostajam s 3 zvezdicami
Clash Royale Strategie pkt
Igra je v redu, vendar obstajajo strupeni igralci in izgubil sem ves čas, ko morate uravnotežiti raven, da lahko včasih zmagam in izgubim ter imam enake trofeje kot drugi igralec!
Ena najbolj priljubljenih iger s kartami za pametne telefone, Clash Royale, vam omogoča igranje v dvoje ali celo v načinu 2 proti 2.
Preveč lega
Ta igrica je tok bedna k vsi hekajo po majo pa že na areni 1 vse legije pa v betlu maja vedno neskončno džela
Mnogi ljudje porabijo na stotine dolarjev za to igro, ki jo vodi neko super bogato podjetje. Grem na tekmo in preprosto ni možnosti za zmago. Če ne želite izprazniti svojega bančnega računa, je to plačilo za zmago. Če želite igrati igro, ki je vredna vašega časa, to ni vaša igra. Ta igra s plačilom za zmago je smeti. Ali res želite igrati nepremagljivo igro? Ali si res želite, da vas primerjajo z nekom, ki ga ne morete premagati, ker je plačal dobesedne stotine? Tega ne bi priporočal nikomur.👎
Ne poslušajte vseh komentarjev "plačaj za zmago, boo hoo", zagotovo lahko plačate za pass royale, a razen tega je odlična igra, včasih naletite na zaporo, a takrat si znate vzeti odmor
ta igra je za stare igralce
uničl mi je lajf
To je zelo dobra igra
Naredite da bomo dobili prave nasprotnike js 8 lvl pa sm v 10 areni pa dobivam 11,12 k majo večino stvari na max
Clash Royale Παιχνίδια στρατηγικής byh
CLASH ROYALE zlato in dragulji prost - SUPERWINN
Najbolj zasvoji in najboljša igra v trgovini Play! Ne morem niti z besedami opisati, kako popolno je! Čeprav bi bilo lepo, če bi dodali več Arene in kup novih kart! Poleg tega nekateri ljudje, ki plačujejo za igro, dobijo preveč premočne stvari in nekako dobijo karte, ki jih sploh ni v naši areni. Razumem, da morate zaslužiti denar, vendar nas vsaj primerjajte na enaki ravni! Uredi: Všeč mi je dodatek s prvaki in držanje kart na 11. stopnji za nagrado
To igro sem igral odkar je bila izdana, toda po zadnji posodobitvi mislim, da je čas, da preneham. Resnično še vedno uživam v nekaterih vidikih igre, vendar preprosto ne morem miselno obvladati, ko izgubim igro samo zaradi razlike v nivoju kart. Želim igrati le občasno in ne zapravljati denarja ali mleti, zdaj pa ne morem plezati trofej, ker vsakič, ko igram svojega elektro čarovnika 13. stopnje, dobi en strel za ognjeno kroglo 14. stopnje. S temi interakcijami na ravni kart je neznosno obravnavati. adijo
Clash Royale Hack [3.2727.5] MOD APK Brezplačno ... - 9MOD
neravnovesje.
Kul zabavna hitra dinamična igra!
dobra igra
Kakšen abdat
Komu se prijaviti 😭😭😭
Zelo slaba igra
"Blitz brigade: Rival Tactics" Pregled: Copycat "Clash Royale ...