Post by gendbirthsineshitch on Feb 21, 2022 7:19:25 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok drágakövet ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
szerintem nagyon jó
Sziasztok a frissítés óta már nem tudom használni a játékot!! Csak a nyitó betöltési oldalon marad. Frissítettem a legújabb verzióra, ahogy mindenkitől véleményt kértél. Az enyém még mindig nem működik. Tudna valaki segíteni kérem.
A V9.8.6 frissítés után a Keep loading egyáltalán nem tudott játszani. Gyakori játékos vagyok. Először szembesülök ezzel a problémával. Javítsd ki mielőbb. Az eszközöm adatai galaxy A31 (OS v10)
Állandóan kidob. Eddig jól ment, valami gáz lett vele. :-(
Ez volt az egyik kedvenc alkalmazásom, de az utolsó frissítés után, amely állítólag hibákat javított, nem is töltődik be! Vonakodva eltávolítottam. Talán újra lejátszom, ha látom, hogy változások történtek.
Harmadjara sem tudtam letolteni :-(
Nagy képernyőn mért rossz a grafika?
5 csillagot adtam volna rá...de a frissítés óta csúnyán hibázik a játék. Folyamatosan sül az étel, de nem engedi, hogy felvegyem.
nagyon jó.
Mi folyik itt? Ma frissítettem, és nem tölt be, akármit csinálok. Miért van minden frissítéskor elrontva
Imádom ezt a játékot, de kérem, adja vissza azt a funkciót, ahol láthatjuk a receptkészítési eljárást a képernyő tetején
Kitchen Scramble: Cooking Game Симулятори kkh
Nagyon élvezem ezt a játékot, de mostanában rengeteg pénzt költöttem rá. Régebben el tudtam végezni azokat a plusz feladatokat, amelyeket pénzkeresethez adtak. Most azt veszem észre, ha azt mondják neked, hogy készíts el bizonyos termékeket a vásárlóknak, akkor gondoskodnak arról, hogy az ügyfelek ne kérjék meg, hogy főzzön meg. Például, ha a feladat szerint 6 süteményt kell sütni, akkor ügyelnek arra, hogy a vásárlók ne kérjenek süteményeket. Hogyan lehet elvégezni a feladatot, ha az ügyfél nem kéri a terméket? Az alacsonyan fizető ügyfelek sem adnak 3 csillagot
A frissítés után a játék továbbra is lóg. Egy csillag megnövelve, mivel egy probléma megoldódott.
A karácsonyi frissítés óta nem tudok túllépni a betöltési képernyőn. Ez jellemző erre az alkalmazásra, valami állandóan nincs rendben. 20. megjegyzés. Ennek nem szabadna megtörténnie.
Frissítés után nem tölti be a játékot!
Elegem van a reklámokból! Nem fizettem hirdetésekért, és jó pénzt költöttem frissítésekre. Ezek az erőltetett hirdetések bosszantóak, véletlenszerűek és hosszúak. Nem erre iratkoztam fel. Ha több bevételre van szüksége, csökkentse az árakat, és talán a ppl több aranyat vásárolna. El fogsz veszíteni mint ügyfelet. Utálom a hirdetések időszakát. Minden játékban fizetek a hirdetések eltávolításáért. Ez hamis reklám, amely szerint a fizetés eltávolítja a hirdetéseket. Visszatérítheti a 2,99-emet, ha arra kényszerít, hogy minden meccs után 30 másodperces hirdetéseket nézzek. AZ IDEG.
Tökéletesen fut nagyon jó játék
Miután frissítettem a játékot a halloween verzióval, ez nem működött. Az utolsó szint ive stop a 277-es szint, és amikor rákattintok a lejátszásra, a betöltés folytatódik. Ez az egyetlen probléma, amikor a játék frissen frissül.
A játék szinte lehetetlenné válik, és a vásárlóerő-növelés teljesen túl drága. Az eleje addig szórakoztató, a folytatás pedig sokkal jobb.
Nagyon szeretem a játékot, de lehet lassú a betöltés vagy késés
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulaatio umpv
Régen szerettem a játékot. De nemrég elvesztettem az összes barátomat, és nem tudok ajándékot küldeni vagy fogadni. Ez nagyon elkeserítő. Frissítettük a játékot, de a probléma továbbra sem oldódott meg.
Amikor rákattintok a játékra, akkor betöltődik, de ha rákattintok a játékra, ami a 705-ös játékhoz, nem tölt be, csak pufferel, akkor hibaüzenetet kapok, még mindig nem működik.... javítsa ki
Folyamatosan kidobál valamint ha tovább jutok egy bizonyos szintig vissza tesz.. kezd felbosszantani hogy meg csinálok 20 pályát majf másnap kezdhetem előröl
Egy idő után elkezdtem játszani ezzel a játékkal. Ma megnyitom a játékot és éppen betöltődött, a játékom szintje csak betöltésnél volt és utána nem ment sehova. Eltávolítom a játékot és újratelepítem, és amikor újra bejelentkeztem a facebook fiókomba, elvette az összes pénzemet, ami volt, már csak 3 dollár maradt.... miért vetted el a pénzemet??? Úgy akarom visszakapni, mintha a pénzem időnként ok nélkül eltűnne. Szánalmas.
Elképesztő!!! 9 vagy 10 éves korom óta játszom. És most 14 vagyok. Ez a játék egyszerűen fantasztikus. Nagyon segített elütni az időt, sőt új hobbiba is belefogott... a főzés és a sütés! Bátran ajánlom MINDENKINEK!!! Ennyire jó tudom, hogy ez a játék.
웨스트 건 파이터 - West Gunfighter 액션 zqdd
Lefagy
Szeretem a játékot, de a legutóbbi frissítés után... a játék éppen betöltődik, de nem nyílik meg. Nem kellett volna frissítenem. Haay.
Frissítés: A játék ismét jól fut. Ez egyfajta móka, de az összes frissítés túl drága. Nem tudom megvásárolni az akciós vagy nem akciós konyhai dollárokat. Szerintem a folytatás sokkal jobb, de sokkal rövidebb is. Szerintem még mindig új pályákkal jelentkeznek.
Nem tudok hozzáférni a játékomhoz. A mai napon értesítést kaptunk a frissítésről. Amióta a frissítésre kattintok, nem tudok hozzáférni a játékhoz. Túl sokáig tart a betöltése. Kérjük, javítsa ki a problémát.
Túl sok jelképes jutalom (elég haszontalan) és kevés a dollár jutalom. Hosszas játék után mindössze 1 dollár jutalom nevetséges, semmi sem 1 dollár. A játék kifejezetten a játék elején lefagy, így amíg az óra ketyeg, megérinti a pincérnőt, és ő nem mozdul. Meg is nyerhetsz egy játékot, és a teherautó nem mozdul. Ha ugyanazon a szinten tartod, azt hiszem, abban reménykedsz, hogy $$$-t fogsz fizetni a nyerésért, ahelyett, hogy jutalmaznád a győzelmeidet.
7 éve játszom. Szeresd ezt a játékot. De lehetne függetlenebb anélkül, hogy barátra lenne szüksége a következő zóna kapujának kinyitásához. Nem mindenkinek van sok barátja, aki mindennap játszik a játékkal.
Kitchen Scramble: Cooking Game 시뮬레이션 omwh
a játék nagyon klassz, de olyan drága, hogy a boltba kerüljön, hogy nem adnak készpénzt a játékhoz.
A frissítések fehér képernyőt okoznak. Ne frissítse
Frissítettem a játék új verzióját, és most nem működik. Miért? A legjobb játék, amit valaha játszottam.
FRISSÍTÉS: Az elmúlt 6 hónapban nem tudtam átvenni a nyereményemet, amiért játszottam az órát, és nyerjek! MIÉRT NEM MEGOLDHATJÁK EZT A PROBLÉMÁT? Magasabb értékelést adnék a teljes játéknak és a játéknak, ha nem fagyna le folyamatosan, amíg a Watch & win szakaszban van. Le kell állítanom a játékot, néha még a telefonomat is újra kell indítanom, hogy újrainduljon! 😠
Gépen jobb ugye Milka??😊😊😘😘
Összeomlik, amikor megpróbálom betölteni. 5 csillagot adok rá, mert nagyon szép és szórakoztató játék
Nagyon vártam már de csalódás lett a vége. Folyamatosan leáll, lefagy már az elején. Akkor kellene feltenni egy játékot ha hibátlanul működik, mivel több visszajelzés is van, hogy nem működik...
Szuper.. A szintek soha nem érnek véget, és ez a legjobb része ennek a játéknak.. Minden szinten van valami más dolgod és valami nagyon nagy kihívás.. Csodálatos👍👍
de szeretem
Az idő nagy részében a játék lefagy, és nem tudja legyőzni az időt, mert szünetel. Szeretem a játékot, de ez nagy probléma.
Tökéletes volt, amikor először megjelent, kaptam egy új telefont, így újra le kellett töltenem, ami egészen mostanáig nem bántam, hogy túl lassú, és átugorja a bevezetőt, és egyenesen belemegy a játékba, ha nem játszottam volna korábban, nem tudnám, mi a fene. ment, kérlek javítsd ki, ez tényleg egy nagyszerű játék
Imádom ezt a játékot nagyon szuper.
Több mint 10-szer játszottam egy pályát, és minden alkalommal 3 csillagot kaptam, de nem engedtem, hogy a következő pályán játsszak, és megmutattam, hogy az előző szintet nem mentem át. Ebben a játékban minden 5-6 szinten van ez a probléma. 2016 óta játszom ezzel a játékkal, de ez a fajta probléma elkeserít. Feloldom, és soha nem fogok játszani ezzel a játékkal
Ez a legújabb frissítés annyira bosszantó yaar A játék csak betöltési állapotban van, és örökké tart, amíg megnyílik. Igazán bosszantó plzz javítsd ki a lehető leghamarabb
Egyes szintek rögzítettek, és nem tudod átadni azokat anélkül, hogy ne vásárolnál továbbfejlesztéseket; egyébként szórakoztató és kihívásokkal teli.
Folyamatosan akad,kidob . A játék jó volna . De egyszer sem futott jól. A pályát sokszor nem lehet megcsinálni jól ,mert az akadozás lelassít. Sajnálom
Nagyon szeretem ezt a játékot. De minden hirdetés után teljesen nem reagál az alkalmazás, akkor újra kell indítanom, kérem próbáljon megoldást találni
Ez volt az egyik kedvenc játékom, de az elmúlt néhány hónapban a játék nagyon-nagyon csúnyán lemaradt. Eltávolítottam, majd visszatelepítettem, de még mindig nagyon-nagyon lassan tölt be. Még letöltöttem egy új telefonra, és továbbra is ugyanazt csinálja. Ha nem így lenne, 5 csillagot adnék rá, de irritáló nézni, hogy ilyen lassan tölt be!!
Kitchen Scramble: Cooking Game 模擬 exhs
Miezmáez besetölt rossssszzz😈👎