Post by gendbirthsineshitch on Feb 21, 2022 7:10:00 GMT 5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ כסף מחולל קודים ▞▞▞
▞▞▞ TRIVIA QUIZ. Tricky \u0026 Fun Game 2022 version ▞▞▞
משחק טוב רק נותן לו כוכב אחד כי יש יותר מדי תוספות אז אני מוחק אותו
זה עוזר לי להבין בקלות
אפליקציה כל כך טובה, אני אוהב את האפליקציה הזו כי זו אפליקציה סומכת. אתה עושה את האפליקציה הזו עם הכישרון שלך תודה שיצרת את האפליקציה הזו ועכשיו אני לומד גם GK😊😊😊😊😊😊☺
חלק מהתשובות שגויות. אם אתה מתכוון לעשות טריוויה לפחות יש רק תשובה אחת נכונה. עדיין די כיף ללמוד דברים. השחקן שגילם את פונזי ב-Happy Days היה הנרי וינקלר ולא Wrinkler. 😡 כל כך מעליב אדם מדהים. שוב אנחנו חוזרים על זה. חתולים התחילו את הריצה של 18 שנים בניו יורק בשנת 1982. למעשה היא הופיעה לראשונה בלונדון בשנת 1981. השאלה הייתה מתי היא התחילה את הריצה של 18 השנים בניו יורק. התשובה שלך היא 2981 שהיא שגויה. שמח שיכולתי לעזור אבל זה עדיין לא מספיק טוב ל-5 כוכבים.
זה טוב אבל חסר כמה מדינות כמו הודו ואין הגבלת זמן לשאלות שמישהו רואה בגוגל לתשובות
בעיית בזבוז סוללה משעממת
כיף אבל אתה לא זוכה בכסף זו הונאה
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Вікторини nuq
הפורמט טוב. השאלות שהן עמוד השדרה של המשחק הן עלובות. פשוט מדי או בלתי אפשרי. כבד על ההיסטוריה הרומית העתיקה והטבלה המחזורית. שני תחומים שאף אחד לא מכיר או אכפת להם. אם הושקעה יותר מחשבה ביצירת שאלות אינטליגנטיות, הייתי נותן לזה 5.
משחק נחמד אבל אתה גם מיישם אפשרות למשיכת כסף
Азиатские кулинарные игры Аркады jge
מודעות ממשיכות לגרום לטלפון לקפוא, אחרת משחק טוב
משחק נחמד
אני אוהב את האפליקציה הזו כי אני מלמד אותי כל דבר
Εκατομμυριούχος 2022 Παιχνίδια γενικών γνώσεων wouo
אני נותן לחידון הטריוויה הזה חמישה כוכבים המשחק טוב אני לא יכול להגיד עליו משהו רע המשחק גורם לי לחשוב, הוא מעסיק אותי כשאין לי מה לעשות!!
זורם מהר וכיף גדול תודה
זה טוב מאוד עבורי ועבורך כי ככל שתלמדו ממנו יותר
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Вікторини ktmv
משחק טוב מאוד. אין יותר מדי פרסומת🙃
ישנן מספר שאלות/תשובות שגויות. למשל I AM SAM ביים ג'יי נלסון, לא MY NAME IS SAM. פעמיים השתמשו במילה איך במקום מי. אל תבזבז את זמנך.
בבקשה בבקשה זה נחמד תענו לי בבקשה אפליקציה נחמדה בכל מקרה מה אני יכול להגיד
אני אוהב את המשחק הזה למדתי יותר ועזר מאוד לשפר את המוח והיכולת שלנו ושיחקתי עם חברי לעבודה... הם גם אוהבים את זה❤❤👏👏
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game ટ્રિવિઆ iee
זה משחק טוב, אבל יכול לזכות בכסף ממש ❓🇳🇬
אני כל כך אוהב את המשחק הזה, זה מאוד מעניין לציין שאתה יכול ללמוד דברים שלא מלמדים אותך בבית הספר. זה משחק נחמד מאוד, טוב מאוד, מעניין ובחור
יש הבדל בין האולימפיאדה לאולימפיאדת החורף. השאלה הייתה צריכה להיות היכן נערכה אולימפיאדת החורף בשנת 2018. מכיוון שהאולימפיאדה הרגילה הייתה 2008, 2012, 2016, והשוטף המתוכנן לשנת 2020 נדחה ל-31/7/2021. רק עוד דוגמה לאפליקציה עלובה. גם פיסוק גרוע, דקדוק, ולפעמים איות.
אני לא מבין למה המשחקים לא מגיעים אצלי. טלפון
אני לא אשמח כל כך אם המשחק הזה לא ייצא
אוהב את המשחק. למדתי הרבה
המשחק הזה נוגע ללב אבל שוב ושוב מגיעות פרסומות אז אני מרוצה באמצע מהמשחק הזה
יש מיליון דרכים ללמוד דברים חדשים והאפליקציה הזו היא לא פטור... אני ממש אוהב אותה
היה טוב לשחק בזה אבל יש לי 4 כוכבים בגלל שזה לא אמיתי 🤑💰.
המשחק הזה הוא משחק גרוע
מאוד נחמד וטוב לדעת דברים חדשים ומידע
טוב, אבל אתה לא יכול לשנות את הגיל כך שילד קטן יוכל לשחק אם זה יהיה אפשרי חמישה כוכבים ממני... נא להגדיר את ההגדרות כך שאפשר להתאים שאלות שמעדיפות את הכיתה והגיל שלו תודה- אתה
זה כיף ומלמד
הידע שלך בשפה האנגלית הוא נורא. נא לחזור לשיעור אנגלית בכיתה ג'.
המשחק הזה הוא המשחק הכי מגניב אי פעם, הוא מאתגר, ואני יכול ללמוד הרבה דברים חדשים, אני אוהב את המשחק הזה
זה בסדר לשבוע הראשון ואז זה רק חוזר על עצמו
זה מדהים...זה כמו תחרויות החידון שלי...תודה רבה.. זה ממש עוזר
המשחק הזה הוא מאוד חינוכי וגורם לך להיות בטוח יותר עם התשובה שלך הדבר הגדול ביותר הוא גם במצב לא מקוון כדי שתוכל לשחק בכל עת
איך אנחנו יכולים להשיג כסף? איך אנחנו יכולים לקבל את סכום הזכייה?
המשחק הזה פשוט מדהים
זה לקח את התשלום שלי. אין דרך ליצור קשר עם התמיכה, אז התאכזבתי מאוד כי זה היה מאוד כיף לי ולשותפים שלי לחדר
לא כל כך טוב😵